București - România
Timișoara - România
Chișinău- Republica Moldova

ABOUT US

DESPRE NOI

INTENSEC este o companie specializată în consultanță privind protecția informațiilor clasificate, pregătirea personalului și implementarea sistemelor integrate de management al securității. Din 2011 suntem prezenți pe piața din România, trecând prin mai multe forme de reorganizare, iar din 2019 ne oferim serviciile către spațiul UE, prin punctul de lucru de la Frankfurt.

 INTENSEC se adresează agenților economici cu capital social privat sau de stat și autorităților și instituțiilor publice care, prin activitatea desfășurată și informațiile deținute, necesită un nivel ridicat de protecție a informațiilor cu caracter confidențial, a secretelor economice sau comerciale și implementarea unui sistem integrat de securitate a organizației.

De asemenea, compania noastră acordă consultanță în domeniul protecției informațiilor clasificate pentru persoanele juridice care gestionează informații secrete de serviciu sau secrete de stat sau care sunt implicate în activități contractuale clasificate.

Pentru asigurarea protecției informațiilor, fie ca fac parte din categoria informațiilor clasificate sau sunt informații confidențiale ce nu sunt destinate publicității, sau pentru securitatea integrată a organizației, INTENSEC propune proceduri și metode de lucru, acordă asistență în vederea implementării procedurilor legale, asigură pregătirea personalului, emite recomandări și identifică riscuri asociate specificului instituției sau companiei.

În contextul unei societăți în continuă evoluție științifică și tehnologică nevoia de securitate a devenit o stare de fapt, iar utilizarea neautorizată a tehnicilor din ce în ce mai avansate, poate provoca daune deosebit de grave companiilor care încă nu dețin un sistem integrat de securitate.

Misiunea INTENSEC este aceea de a asigura suportul tehnic și uman necesar adaptării companiilor la această realitate prin implementarea unui sistem integrat de securitate a organizației.

Prin divizia specializată în programe de perfecționare, INTENSEC a dezvoltat o serie de programe dedicate instutuțiilor și agenților economici, având în portofoliu peste 150 de instituții publice de nivel central, local, agenți economici și instanțe judecătorești.

Echipa INTENSEC este formată exclusiv din specialiști și experți în domeniile: securitatea informațiilor, protecția informațiilor clasificate, securitate și apărare, securitate națională, securitate economică, juridic, business intelligence, studii de securitate, sociologie și psihologie.

SKILLS